Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Інтернет-магазин Vintage – зручно, вигідно, якісно

Якому алкогольному напою ви віддаєте перевазі? Ароматний коньяк, терпкий вермут, вишукане вінтажне вино або, може бути, лікер з обволікаючим післясмаком? Який би напій ви не вибрали, він обов'язково знайдеться в інтернет-магазині Vintage за найдемократичнішою ціною.

Навіть якщо ви любите експерименти і вважаєте за краще відкривати для себе нові смаки, ви знайдете, чим себе порадувати. Адже асортимент алкомаркету Вінтаж включає більше 3000 різних напоїв. І цим список переваг доступних покупцям не закінчується.

              60ae4cb80b737.jpeg

Покупки з комфортом

Для того, щоб купити якісний алкоголь, вам не доведеться нікуди їхати і вистоювати багатометрові черги до каси. Замовляйте напої в інтернет-магазині Vintage в зручній обстановці з будинку, парку або офісу. Навіть якщо у вас проблеми з виходом в мережу, ви завжди зможете зробити купівлю в телефонному режимі.

Оригінальні напої

Як би добре не була виконана репліка, вона завжди залишиться лише підробкою. Особливо, якщо йдеться про алкоголь. Усі напої в інтернет-магазині Vintage є оригінальними, що підтверджено документально. Кожна пляшка ліцензована і має сертифікат. Вибирайте улюблені бренди і насолоджуйтеся бездоганним смаком оригінальних напоїв.

Оптимальні ціни

Якщо вартість імпортного алкоголю в супераркеті або бутику навіє тугу, це зовсім не привід відмовлятися від улюблених напоїв. Адже демократичні ціни в інтернет-магазині Vintage ніколи не вдарять по вашому гаманцю. Вартість напоїв з мінімальною націнкою приємно здивує найдбайливіших покупців.

Знижки до 40%

Що може порадувати покупця більше, ніж постійні акції. В інтернет-магазині Vintage знижки до 40% діють круглий рік. Але навіть це ще не усе. У святкові дні покупців чекають додаткові акції, які допоможуть ще більше заощадити. А усі замовлення понад 500 грн. доставляються безкоштовно завжди. Для постійних покупців також діє накопичувальна бонусна програма.

           60ae4cb83cd6e.jpeg

Професійний сомельє

Вибір настільки великий, що очі розбігаються? Хочеться купити щось дійсно смачненьке? Вінтаж і тут вам допоможе. І не страшно навіть якщо ви зовсім не розбираєтеся у букетах і врожаях. Професійний сомельє з радістю допоможе вам вибрати відповідний для вашого приводу напій і розповість про його особливості, характеристики і гастрономічну пару. Ви можете сміливо ставити усі питання відносно вибраної пляшки або бренду, що вас цікавлять. Ця послуга безкоштовна і діє круглий рік.

Зручна доставка

Максимальний термін доставки вашого замовлення у будь-який регіон України – всього 3 дні. Хоча частіше за все Нова пошта, якою магазин відправляє замовлення, доставляє замовлення навіть швидше. Для жителів Харкова, Києва і Дніпра кур'єр привезе напої вже впродовж 48 годин з моменту їх купівлі. В цих містах працює кур’єрська служба.

Обирайте зручний час для купівлі напоїв та насолоджуйтесь зручним сервісом і гарантованою якістю!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ