Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Історія гвардійця - спортсмена, який після чемпіонату повернувся захищати Батьківщину

Історія гвардійця - спортсмена, який після чемпіонату повернувся захищати Батьківщину від ворога у відеоматеріалі НГУ.

Як повідомили в пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України, кілька днів тому Руслан повернувся із змагань, де здобув золото. Це не перша його перемога. Свій шлях у спорті гвардієць почав у 16 років зі змішаного єдиноборства. Боєць переконаний, що цей вид бойових мистецтв навчив його дисципліні, дав духовний розвиток та заклав спортивні цінності. Ці навики і націлили його на військову справу. У 20 році спортсмен підписав контракт з Нацгвардією в одній із Вінницьких військових частин.

Успішно представляв частину на усіх рівнях змагань. Повномасштабне вторгнення Руслан зустрів на спортивних зборах. На пів року йому довелося зробити паузу у спорті – охороняв важливі стратегічні об’єкти. Згодом повернувся до змагань.

«На змаганнях був запам’ятовуючий момент: у фіналі своєї вагової категорії, змагався із суперником із Києва, і судді в один бал віддали йому перевагу. Я був не згоден. І суперник запропонував мені ще раз зустрітися в абсолютній ваговій категорії. Ми домовились. І я переміг його достроково. Зараз продовжую підтримувати форму, займатись, вдосконалювати свої навички. Попереду ще не одні змагання, і не одна перемога. Але найголовніше для нас усіх - це наша спільна перемога над російськими загарбниками», - розповідає гвардієць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ