Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кабмін послабив обмеження для спортивної галузі

Карантин в Україні продовжено до 30 квітня. Таке рішення 17 лютого прийняв Кабінет Міністрів на засіданні. Про це повідомили у пресслужбі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Залежно від ситуації в регіонах вставлюватиметься «зелений», «жовтий», «помаранчевий» та «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Рівні встановлюватиме Міністерство охорони здоров’я України.

З 24 лютого на території України встановлюється жовтий рівень епідемічної небезпеки. Дозволені спортивні заходи за умови забезпечення не більш, як однієї особи на 4 квадратних метрів або наповненості залів не більш, як 50%.

Спортивні заходи, які включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів тепер можуть відбуватись з глядачами, але з певними обмеженнями щодо кількості місць.

Дозволена діяльність спортивних залів за умови забезпечення кількості відвідувачів в залі з розрахунку 1 особа на 10 квадратних метрів.

Дозволена діяльність басейнів за умови забезпечення не більше 4 осіб на одній доріжці для індивідуальних тренувань та 6 осіб для спортивно-тренувальних груп.

Помаранчевий рівень не передбачатиме встановлення додаткових карантинних обмежень, а сигналізуватиме про можливе наближення регіону до червоного рівня епідемічної небезпеки.

Якщо ж у регіоні встановлюється "червоний" рівень, то дозволено лише заходи, включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчі командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ