Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Канадський меценат допоможе Львову з інфраструктурою для спортивної реабілітації

23 листопада міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із відомим канадським бізнесменом та меценатом Гремом Рустаном, який хоче допомогти екосистемі реабілітації НЕЗЛАМНІ із побудовою льодової арени для следж хокею - хокею, доступного для людей з інвалідністю, - повідомили у ЛМР.
Фото: ЛМР

Грем Рустан – відомий у Північній Америці та Канаді бізнесмен, меценат, інвестор, власник популярного видання з міжнародною аудиторією The Hockey News. Саме завдяки аудиторії свого медіа канадець і планує зібрати кошти для розбудови спортивної інфраструктури у Львові.

«Моя медіа-компанія має мільйони переглядів за рік і об’єднує довкола себе любителів хокею з усього світу. Переконаний, що коли ця міжнародна аудиторія побачить потужний проєкт зі Львова, вона точно об’єднається і доєднається до збору коштів на її будівництво. Саме аудиторія мого каналу – це ті люди, яких потребує ваш проєкт. Саме тому я приїхав до Львова, щоб побачити ваш центр реабілітації, поспілкуватися із пораненими, лікарями, зрозуміти всі особливості UNBROKEN, щоб передати цю атмосферу для аудиторії The Hockey News», – розповів підприємець.

Цікаво, що Грем Рустан має ще одну компанію, яка будує ковзанки та льодові арени в різних куточках світу, тому він залучить до будівництва найкращих спеціалістів з Торонто, які у синергії з львівськими архітекторами розроблять найкращий проєкт спортивної інфраструктури. 

Канадець приїхав до Львова разом із президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком, який також всяко підтримує побудову хокейної арени у Львові. Саме він розповів Грему Рустану про спортивну частину екосистеми НЕЗЛАМНІ.

«Unbroken Sport – це особливий проєкт нашої екосистеми людяності, тому я дуже щасливий нашому знайомству. Спортивна реабілітація поранених військових та цивільних через sledge буде допомагати їм не лише фізично, а й ментально, а це дуже важливо. Думаю, що в співпраці з вами та Федерацією хокею України ми зможемо реалізувати цей проєкт», – наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ