Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Карпати” полетіли до Туреччини

Як і минулої зими, футболісти львівських „Карпат” до другої половини сезону готуватимуться в Туреччині.
Повернувшись додому з тренувального збору в Трускавці, де головний акцент надавався заняттям з фізичної підготовки, 18-го січня, „Карпати” вже ввечері наступного дня поїздом відправилися до Києва, звідки з аеропорту Бориспіль взяли курс на Туреччину.
На перший збір до Туреччини керманич „Карпат” Олександр Іщенко взяв 32 футболістів. Серед них є й кілька новачків. Зокрема, це 18-річний воротар Андрій Новак, який минулої осені був основним кіпером першолігового „Спартака” з Івано-Франківська, 11-класник СДЮФШОР „Карпати” Андрій Левчук, а також квартет легіонерів – білоруські оборонці Дмітрій Ровнєйко і Кіріл Павлючек, хавбек Георге Петкуц з Румунії та сербський нападник Мірослав Рікановіч.
На відміну від Трускавця, в Анталії „зелено-білі” працюватимуть з м’ячами. Окрім тренувань, на першому закордонному зборі заплановано і чотири контрольних поєдинки, спаринг-партнерами „Карпат”, в яких будуть російські „Крилья Совєтов” із Самари, хорватський „Хайдук” (Спліт), краківська „Вісла” з Польщі та тбіліське „Динамо” з Грузії. 
Склад „Карпат” на зборі в Туреччині:
воротарі: Андрій Тлумак, Юрій Мартищук, Мацей Налєпа (Польща), Андрій Новак;
захисники: Володимир Федорів, Микола Іщенко, Андрій Распопов, Сергій Пшеничних, Микола Лапко, Андрій Процик, Тарас Петрівський, Олег Тимчишин. Андрій Сагайдак, Ігор Ільків, Дмітрій Ровнєйко (Білорусь), Кіріл Павлючек (Білорусь);
півзахисники: Самсон Годвін (Нігерія), Євген Шмаков, Аляксєй Сучков (Білорусь), Ігор Худоб’як, Василь Кобін, Олег Женюх, Андрій Ткачук, Володимир Бобилєв, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Георге Петкуц (Румунія);
нападники: Роша Батіста (Бразилія), Максим Фещук, Руслан Платон, Андрій Левчук, Мірослав Рікановіч (Сербія).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ