Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Карпати вдома розгромили Олімпік

«Львівські футболісти вийшли на гру з особливим настроєм, гравці явно на боці Ігоря Йовічевіча і своєю грою показують, що Карпатам не треба міняти головного тренера. Гра з Олімпіком - підтвердження. Карпати повністю переграли суперника, а Олімпік практично не чинив опір, але все ж виглядав краще, ніж юнаки донецької команди у вчорашній зустрічі», пише портал Football.ua.
Фото з сайту Футбол 24

Почалася гра з атак господарів, і вже на 10 хвилині гри Дердо вказав на 11-метрову позначку. Махарадзе збив Гуцуляка в штрафній, фол останньої надії і заслужене покарання - видалення і пенальті. Кожанов легко переграв Литовченка. А вже на 20-й хвилині гри Карпати забили і другий м'яч - Чачу забив красивим ударом здалеку. До честі Олімпіка, незважаючи на такий початок, вони не кинули грати, і змогли відквитати один м'яч. Матяж пробив Мисака дальнім ударом.

Другий тайм також пройшов в атаці - гравці більше думали про атаку, ніж про захист власних воріт, і це тішить, таку гру дивитися цікавіше. Олімпік почав більш активно і мав забивати, але львів'яни вистояли, а в кінцівці і зовсім добили суперника. Гості втомилися, чим і скористалися Карпати - спочатку Ігор Худоб'як реалізував вихід один на один, а потім Кльоц встановив остаточний рахунок - 4: 1.

На 90-й хвилині гри Дердо показав другу картку Матяжу, залишивши Олімпік удев'ятьох. Але реалізувати чисельну перевагу Карпати вже не встигли, через кілька хвилин пролунав фінальний свисток.

Карпати - Олімпік 4: 1

Голи: Кожанов, 16 (з пенальті), Чачу, 20, Худоб'як, 76, Кльоц, 89 - Матяж, 27

Карпати: Мисак, Пластун, Новотрясов, Кравець (Кльоц, 46), Чачу, Ксьонз, Голодюк (Карноза, 66), Кожанов, Костевич, Гуцуляк (Мірошниченко, 58), Худоб'як

Олімпік: Махарадзе, Парцванія, Гришко, Конде, Федорів, Доронін (Литовченко, 13), Гиря, Поступаленко (Драченко, 81), Матяж, Танчик (Кадамян, 72), Моха

Попередження: Гуцуляк, чачу, Пластун - Матяж

Вилучення: Махарадзе, 11, Матяж, 90

Football.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ