Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Катерина Крива – срібний призер Прем’єр-ліги з карате

У Стамбулі завершився перший офіційний старт з карате в ранзі олімпійського виду спорту, 7-ий етап "PremierLeague. Karate1".

Турнір зібрав 483 спортсменів з 54 країн світу, які змагалися за місце на п’єдесталі й за бали для покращення своїх позицій у світовому рейтингу WKF. Українська делегація складалася з 12 спортсменів.

У ваговій категорії -50 кг представниця Львівщини Катерина Крива (тренер Ігор Богдан), впевнено пройшовши перших три кола кваліфікації, вийшла до фіналу.

У напруженому та безкомпромісному поєдинку із своєю принциповою суперницею, чемпіонкою світу та Європи, господаркою турніру Серап Целік, який закінчився із рахунком 3:3, судді більшістю голосів віддали перевагу турецькій спортсменці. Таким чином українська спортсменка піднялася на другу сходинку турнірногоп'єдесталу.

Досягнутий результат дозволив Катерині Кривій закріпитися на 4 місці світового рейтингу WKF та очолити рейтинг PL.K1 у категорії -50 кг.

Попереду у спортсменки напружений етап підготовки у складі національної збірної команди України до Чемпіонату світу з карате, що відбудеться 25-30 жовтня у м. Лінц (Австрія). 

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ