Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник Львівавтодору показав "глибокі знання" з впровадження е-квитка

Напередодні відбулось чергове засідання комісії з транспорту та зв'язку Львівської міської ради на якій знову обговорювали багатостраждальний електронний квиток у Львові.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо секретар комісії транспорту, депутат ЛМР від фракції "Європейська Солідарність" Володимир Лесик, останнє засідання комісії жодним чином не внесло розуміння на якому етапі впровадження електронного квитка зараз перебуває Львів. Жодної відповіді представники департаменту транспорту та "Львівавтодору" не надали.

"Ми кожну комісію питаємо на якій стадії впровадження електронного квитка ми перебуваємо. На останню комісію директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк приніс велику плахту-графік і по тій плахті не міг навіть сказати на якому ми етапі і скільки нам ще залишилося", - повідомив Гал-інфо Володимир Лесик.

Варто зазначити, що під час засідання постійної депутатської комісії транспорту та зв'язку Львівської міської ради, голова комісії Ігор Зінкевич, неодноразово ставив питання директору ЛКП "Львівавтодор" Миколі Власюку, стосовно того, що саме зараз виконує підприємство стосовно впровадження електронного квитка.

"Ви будете мати всю інформацію. Будете мати. Подивитесь збоку, по горизонталі, по діагоналі", - відповів Власюк, однак так і не зміг згадати чим саме займається.

Володимир Лесик додав, що може лише здогадуватись чому відбувається така ситуація.

"Або вони не в курсі, або не хочуть", - сказав секретар транспортної комісії.

Він також зауважив, що станом на сьогодні (12 квітня 2023, - ред.) крім обіцянок, що електронний квиток у Львові буде в повному обсязі впроваджено до кінця цього року нема жодних документів і жодного впливу на ситуацію депутатський корпус не має.

"Ми можемо тільки питати, що і робимо на кожній комісії. Це договір між "Автодором" під гарантії Львівської міської ради на впровадження електронного квитка. Навіть схему впровадження нам не залишили, бо там дуже дрібний шрифт. Він сказав (Микола Власюк, - ред.), що дасть вказівку, щоб йог зробили крупнішим і на наступну комісію його дасть. Там дуже багато цікавих нюансів. І так кожна комісія. То кажуть, що це комерційна таємниця, то ще щось", - підсумував Володимир Лесик.

Нагадаємо, "професіоналізм" впроваджувачів електронного квитка обійдеться громаді Львова у суму понад 10 мільйонів євро. Угода щодо кредитного фінансування проєкту була підписана у 2016 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ