Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кількість користувачів віддалених сервісів «Львівгазу» зросла на 35%

З початку року кількість споживачів газу, що використовують онлайн-сервіс «Особистий кабінет» зросла до 160 тис. Це кожен пятий клієнт ПАТ «Львівгаз». Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі "Львівгазу".

За 11 місяців кількість зареєстрованих споживачів сервісу «Особистий кабінет» зросла на 41,4 тис. З його допомогою клієнти «Львівгазу» мають змогу контролювати стан особового рахунку, розмір нарахованої субсидії, а також кількість спожитої енергії в - кубометрах, кіловатах, гігакалоріях і мегаджоулях.

«Особистий кабінет дає змогу нашим клієнтам в дистанційному режимі отримати повний доступ до даних особового рахунку та можливість керувати ним. Завдяки використанню сучасних технологій ми маємо можливість надавати всі консультації дистанційно. Наші віддалені сервіси: особистий кабінет, контакт-центр, смс-передача показань, функція «Call back» суттєво економлять час споживачів», - зазначає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Львівгаз» Орислава Щурко.

Клієнти «Львівгазу» активно користуються й іншими дистанційними каналами. До прикладу від початку року контакт-центр опрацював 1,6 млн звернень. Ще 471 тисяч 984 разів клієнти скористались голосовим меню (IVR).

Отримати консультацію споживачі Львівщини можуть і за допомогою Особистого кабінету. Від початку року, за допомогою цього каналу, фахівцями контакт-центр було надано 17 тисяч 366 консультації. Також в особистому кабінеті на сайті 104.ua доступна опція зворотнього дзвінка – Callback, якою від початку року скористались 4 тисячі 824 абоненти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ