Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кінні туристичні маршрути поки що не затверджені

Сьогодні на засіданні виконкому в. о. начальника управління економіки Василь Цюник зачитав пропозицію двох підприємців щодо впровадження туристичних кінних маршрутів у місті Львові. Свої послуги запропонували підприємці Йосип Мочарський та Василь Літовченко. У рішенні виконкому зазначалося, що приватні підприємці хочуть запровадити кінні перевезення, що слідуватимуть за такими маршрутами: навколо Оперного театру, площею Ринок та до Собору святого Юра. Підприємці пропонують надати їм дозвіл на три роки. Натомість міський голова зазначив, що за відповідні кінні перевезення підприємці мають сплачувати кошти місту, та оскільки питання недостатньо досліджене, а маршрути не обговорені, запропонував дати відповідний дозвіл на рік, а маршрути має визначити департамент гуманітарної політики. Відповідальним за це призначив Василя Косіва.
 Нагадаємо, згідно з рішенням виконкому від 7 листопада 2003 року затверджено перелік туристичних кінних маршрутів у місті Львові. Зокрема, суб’єкти туристичної діяльності за умови погодження маршруту з управлінням транспорту і зв’язку та відділом ДАІ ЛМУ МВСУ можуть здійснювати свою діяльність на таких кінних маршрутах: 1. Національний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької – площа Міцкевича; 2. площа Підкови – Палац Потоцьких; 3. театр імені Крушельницької – парк Високий замок; 4. площа Ринок – навколо Ратуші; 5. Шевченківський гай; 6. парк „Знесіння”; 7. площа Підкови – Собор св. Юра. 8. Оперний театр – парк культури імені Хмельницького; 9. Оперний театр – Стрийський парк.
Кінні перевезення за цими маршрутами можна здійснювати тільки у вихідні та святкові дні. Дозвіл на перевезення за маршрутом довкола Оперного театру продовжили на рік, а за маршрутом до Собору св. Юра мають погодити з ДАІ.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ