Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

КІВС "Енергія" U-17 – володар Кубка України з футзалу

Львівська «Енергія» U-17, що представляє Львівський комунальний заклад клуб ігрових видів спорту, стала володарем Кубка України з футзалу, що сьогодні, 24 січня, завершився у Херсоні.

У вирішальному матчі турніру підопічні Назара Станкевича зуміли перемогти сумську ДЮСШСРР – 8:2. Участь у Кубку України з футзалу серед 17-річних команд взяли 8 команд з різних куточків України.

«Незважаючи на рахунок, фінальний матч до певного часу для нас складався непросто, - каже Назар Станкевич, головний тренер КІВС «Енергія». – Наші хлопці не мають досвіду саме фінальних матчів, тому відчувалося певне хвилювання у їхніх діях. Іншими словами на початку матчу ми створили проблеми самі собі, назбирали непотрібні фоли та жовті картки. Після тайм-ауту нам вдалося переламати хід поєдинку і зробити хлопцям необхідне емоційне перезавантаження. Саме після вимушеної хвилинної перерви нам вдалося зіграли у той футзал, який ми планували. Ми зуміли реалізувати свої моменти і повести у рахунку. Нам вдалося непогано комбінувати та при потребі пресингувати суперника і грати на контратаках. Після пропущеного третього гола суперник зневірився у власних силах і опустив руки.

Щодо турніру, то враження лише позитивні. Єдине, що хотілося – так це більшої географії наших суперників. На жаль, через різні причини участь у Кубку України у Херсоні не змогли взяти деякі команди, які, як і ми, представляють юнацьку Екстра-лігу України».

«Перемога юних гравців КІВС «Енергії» у Кубку України – яскравий приклад того які плоди спортивних результатів може дати створення комунального клубу з ігрових видів спорту. Переконаний, що цей трофей лише додасть сил та енергії тренерам команди Назару Станкевичу та Юрію Шукатці допомогти гравцям та команді прогресувати у майбутньому. Приємно, що уже кілька гравців КІВС «Енергії» регулярно потрапляють до заявки професійної «Енергії» на матчі української Екстра-ліги, а деякі з них уже дебютували на найвищому рівні в Україні», - додав Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Склад команди КІВС «Енергія» U-17 – володарів Кубка України з футзалу

Воротарі: Ростислав Грицків, Антон Чудний

Польові гравці: Ярослав Квасній, Олег Данилович, Андрій Саламаха, Ігор Тимців, Богдан Романчукевич, Юрій Хорош, Назар Лютий, Віктор Русин

P.S. Гравця КІВС «Енергії» Ростислава Грицківа організатори визнали кращим воротарем турніру

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ