Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Клієнти "Львівгаз збуту" вдвічі більше платять за газ онлайн

Від початку року 29,2 тисячі споживачів газу Львівщини здійснили оплату за спожитий газ за допомогою онлайн-платежів.

В порівнянні з аналогічним періодом 2018 року кількість розрахунків збільшилась майже вдвічі. Приріст оплат онлайн очікують і за рахунок нового сервісу - чат-боту ʺ7104uaʺ у Viber.

Головні причини збільшення використання платіжних інтернет-платформ - можливість розраховуватись за спожите блакитне паливо он-лайн без черг, в зручний час, без комісій або із мінімальною комісією. Розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ ʺЛьвівгаз збутʺ.

ʺОплата за спожитий газ онлайн має хорошу тенденцію до зростання, адже це зручно, швидко та просто. Станом на сьогодні 29,2 тис. наших клієнтів вже розрахувались за газ саме через онлайн-сервіси. Найбільше дистанційно сплатили за газ за допомогою платформи Portmone – 17 тисяч споживачів газу Львівщини. На додаток до вже існуючих, задля зручності клієнтів віднедавна ми запустили ще один платіжний онлайн сервіс це чат-бот ʺ7104uaʺ у Viber. Там ви можете сплачувати за блакитне паливо одразу по 5 особових рахункахʺ, - говорить начальник відділу розрахунків ТОВ ʺЛьвівгаз збутʺ Ольга Чабан.

Для користувачів Особистого кабінету 104.ua зараз доступні п’ять платформ для оплати за газ: MasterPass, iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay.

Зареєструвати свій ʺОсобистий кабінетʺ на сайті 104.ua швидко та легко. Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ