Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Клуб сімейного дозвілля" привезе на BookForum свої найрейтинговіші видання

"Клуб сімейного дозвілля" привезе на BookForum у Львові свої найрейтинговіші видання. Про це Гал-інфо повідомили в видавництві.

Характерник. Шкляр В. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 304 с.

У другій половині ХVІІ століття в Запорозькій Січі сталася неймовірна подія, яку зафіксовано в архівах тодішньої Московії і яку не оминув увагою жоден доскіпливий хроніст козаччини. Та особливого чару ця пригода набуває під пером письменника, що на основі документальних джерел творить яскраву історичну реальність з життя "лицарів списа і шаблі". Кошовий Сірко, кинувши виклик самому цареві, розпочинає велику, вкрай небезпечну гру з Москвою. І треба зробити неможливе, аби в цьому поєдинку зберегти козацьку честь і гідність матері Січі. Хто просуне голову в пащу скаженого звіра?

Доки світло не згасне назавжди. Кідрук М. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 560 с.

Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з'являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Вернон Субутекс #1. Депант.; пер. Космідайло В. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 352 с.

А тобі відомо, хто він? 

Його звали Вернон Субутекс. І він стояв на цьому тротуарі з однією-єдиною валізою в руках. Це все, що лишилось. І все, на що він тепер може розраховувати. Його називали міською легендою. Те легендарне, що він мав, — це найкращий у всьому Парижі магазин платівок. І він втратив його. Вернона Субутекса вважали зниклим, доки він не почав приходити до старих друзів. Тепер він повертається знов і знов. Власник секрету, розкрити який жадають усі: продюсери та онлайн-тролі, політичні і релігійні радикали, злочинці й навіть порнозірки. І вони розпочинають полювання на Вернона Субутекса. Їм усім потрібен він. Хоча ніхто з них не знає, хто він такий…

Остання імперія. Занепад і крах Радянського Союзу. Плохій С. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 560 с.

Від одного з провідних фахівців з історії Східної Європи та автора новаторського видання «Брама Європи» і «Убивство у Мюнхені. По червоному сліду» 

Аналіз розсекречених документів та інтерв'ю з безпосередніми учасниками подій наштовхують на висновок: крах СРСР не був результатом діяльності спецслужб Сполучених Штатів, навпаки, американські лідери боялися раптового колапсу радянської держави, який міг затягти Євразію в політичний та економічний хаос. Називаючи розпад СРСР "роботою Америки", політичні діячі США переоцінили власний потенціал у знищенні та перебудові іноземних режимів. Автор упевнений: американська роль у розвалі Союзу була міфом, який роздували на догоду діячам американської зовнішньої політики та прихильникам імперського реваншу в Росії. Україна стала ключовим гравцем у драмі розвалу Союзу й не тільки здобула незалежність для себе, але й показала шлях до державності менш рішучим республікам, як-от Білорусь та Казахстан.

І розверзлося пекло… Світ у війні 1939-1945 років. Гейстінґс М.; пер. Клочко Р. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 752 с.

Цю працю назвали однією з найкращих документальних розвідок про Другу світову війну. Тут зібрано все: інтерв'ю, щоденники, листи, спогади й різноманітні особисті документи. Від Дюнкерка до Іодзіми, від Сталінграда до Гвадалканалу. Описи битв як на суходолі, так і на морі. Майстерно дібрані цитати, що оживляють події. Усі подробиці військових операцій та економіка країн-учасниць війни, логістика забезпечення армій, політичні портрети й замальовки у Французькому генеральному штабі, Білому домі чи Міністерстві у справах колоній. Твереза й реалістична картина епохальної та кривавої події ХХ століття без жодної романтизації й кабінетної героїки. Це справжній репортаж із пекла Другої світової війни.

Обітниця. Лис В. — м. Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 352 с.

Хтось дізнався про давній гріх старого Антона Личака, надіслав листа з єдиним реченням: "Час повертати борг" - і збурив його спокій. А в сусідки Ольги своя драма: її син закохується в дочку бізнесмена Єгора, і та відповідає взаємністю, - але юна пара не знає, що насправді вони брат і сестра. Повертається з колонії Богдан, засуджений за вбивство, якого не чинив. Його дружина обрала щастя з іншим, а донька й не підозрює, що в неї є тато. А ще поруч сестра дружини Віка і дивачка сусідка Алевтина, про яку в Старому місті ходять моторошні чутки…

Долі мешканців вулички з символічною назвою Обітниця переплітаються в тугий вузол, де свої драми і щемливі стосунки, давні й теперішні почуття. Кожен з них давав свою обітницю. Та чи кожен дотримався її крізь час?

Також, як повідомили Гал-інфо у видавництві, "КСД" привезе на BookForum більше 50-ти різноманітних літературних новинок.

Нагадаємо, 18-22 вересня 2019 року у Львові та у понад 30 локаціях міста пройде 26 BookForum – Головний культурний фестиваль країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ