Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Княжий Ринок» - «Ураган-2»: перемога львів’ян на класі

Львівський футзальний «Княжий Ринок» здобув свою другу перемогу у чемпіонаті другої ліги. Перемога львів’янам у цьому матчі далася на класі. Молодих та амбітних суперників з другої команди «Урагана» вдалося дотиснути лише у другому таймі.

Перша половина матчу, як і увесь матч загалом, пройшов за переваги «княжичів». Втім, недооцінка молодих 15-17 річних хлопців з школи «Урагана» мала місце у цьому матчі. «Княжий Ринок» довго знаходив свою гру у цьому поєдинку, відповідно забити у  ворота молодих франківців ніяк не вдавалося. Доволі часто у цьому поєдинку граючому тренеру господарів Євгенові Москвіну доводилося змінювати одну з двох ігрових четвірок у своїй команді. Моментами щось вдавалося, моментами – ні, однак відчувалося, що гол у ворота Тараса Левандівського лише справа часу. До слова, голкіпер «Урагана-2» провів дуже хороший поєдинок і неодноразово виручав свою команду від неминучого взяття воріт.

Обережна гра обох команд з перевагою «Княжого Ринку» не особливо радувала вболівальників на трибунах палацу спорту «Галичина». Вони хотіли хліба і видовищ – голів і їх якомога більше. Старання, терпіння і труд команди Юрія Костишина увінчався успіхом – перший тайм «Ураган-2» вистояв на нуль. Більше того, у деяких моментах гості навіть могли самі відкривати рахунок у матчі.

У другому таймі матчу усе стало на свої місця: «Княжий Ринок» зусиллями Назара Фурди таки розхитав оборону суперника. Маючи перевагу в один гол, «княжичі» продовжували тиснути на ворота суперника, однак «Ураган-2» при першій можливості біг в контратаку. Молоді франківці старалися, однак одного бажання їм виявилося замало. Все-таки проти них діяли чимало майстровитих гравців, які свого часу пройшли школу вищої ліги чемпіонату України.

У матчі проти «Урагана-2» за «Княжий Ринок» дебютував Юрій Когут. Саме він розпочав гольову атаку своєї команди, коли Назар Фурда оформив дубль. У цьому епізоді йому асистував Василь Скрильов.

За 4 хвилини до завершення матчу гості грали з п’ятим польовим гравцем. Юні франківці старалися як могли, однак бодай на один гол у цьому матчі їх не вистачило. Більше того, Назар Яцишин та Володимир Лаба своїми влучними ударами у порожні ворота встановили остаточний рахунок у матчі.

Обігравши «Ураган-2», «Княжий Ринок» наразі посідає друге місце в турнірній таблиці групи 1 другої ліги (6 очок). Попереду івано-франківська «Віза-Вторма», яка після трьох турів чемпіонату йде без очкових втрат (9 очок). Ймовірно, доля першого місця групи визначиться у Львові, коли «Княжий Ринок» і «Віза-Вторма» знову зійдуться в очному протистоянні.

«Княжий Ринок» (Львів) - «Ураган-2» КФВ (Івано-Франківськ) – 4:0 (0:0)

«Княжий Ринок»: Стасюк - Дудаш, Скрильов, Москвін, Гриншпун, Мацик, Ковалишин, Лаба, Яцишин, Фурда, Когут, Цибик

Ураган-2 КФВ: Левандівський - Масевич, Завертаний, Душинський, Довгань, Сенюк, Негела, Гнатковський, Муравський, Данилишин, Їжаковський

Голи: Фурда, 26, 32, Яцишин, 38, Лаба, 40

Попередження: Дудаш, 32

Судді: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ