Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Колективу Львівського перинатального центру представили нового керівника

Богдан Гагалюк представив колективу перинатального центру нового керівника – Марію Малачинську. Про це сьогодні, 4 лютого, Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Фото ЛОР

Сьогодні, 4 лютого, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк представив колективу Львівського обласного клінічного перинатального центру нового керівника – Марію Малачинську.

НАГАДАЄМО, Марія Малачинська перемогла в конкурсі на посаду директора комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» і рекомендована конкурсною комісією до затвердження сесією Львівської обласної ради. Відтак до моменту затвердження вона керуватиме медичним закладом у статусі виконуючої обов’язки.

До речі, проект рішення про призначення Марії Малачинської внесено до ПОРЯДКУ ДЕННОГО XXІV чергової сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 11 лютого.

«У зв’язку із медичною реформою, зокрема її напрямків, що набувають чинності з 1 квітня, позиція Львівської обласної ради однозначна – всі медичні заклади повинні мати своїх не виконуючих обов’язки керівників, а повноцінних директорів на контрактній основі. Очільники медустанов повинні розуміти відповідальність, яка лягає на їхні плечі в умовах непростої реформи галузі охорони здоров’я.

Маю надію, що вже цього року Львівський перинатальний центр за фінансової підтримки з державного та обласного бюджетів запрацює на повну свою потужність», - сказав Богдан Гагалюк.

Крім того, перший заступник голови облради подякував за роботу попередньому керівнику перинатального центру Олесі Бойчук та побажав колективу успіхів у роботі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ