Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Коли потрібен особливий подарунок. Купити золоту каблучку з діамантом в SovaJewels

Золота каблучка, піднесена коханій людині - не просто прикраса, а подарунок зі змістом. Не важливо, дарують вам каблучки або ви купуєте їх собі самі. Це в будь-якому випадку про справжню любов! Кільце Сова купити можна і без особливого приводу. Але коли потрібно дійсно розкішна прикраса, хочеться сказати про свої почуття або зробити знаковий подарунок, не знайти нічого кращого, ніж кільця з діамантами. Ви можете купити золоту каблучку з діамантом в SovaJewels онлайн або в найближчому фірмовому бутіку бренду. У каталозі представлені прикраси на будь-який смак, класичні і незвичайні вироби на піку модних трендів.

Каблучки Сова - прикраси з діамантами, які підкорюють серця

Ювелірний бутік Sova Jewels-визнаний трендсеттер українського ринку. Секрет успіху прикрас в трепетному ставленні команди до смаків покупців і ретельному вивченні їх побажань. Дизайнери постійно працюють над розширенням популярних колекцій, а для виготовлення кілець використовують золото і срібло, кераміку і дорогоцінні метали. Звичайно ж, коли мова йде про кільця з діамантами, для їх створення застосовуються кращі матеріали.

Найбільш поширеними алмазами є Камені розміром 1-2 карата. Якщо ви хочете купити кільце золоте сова з розсипом діамантів, то в ньому можуть бути присутніми і більш дрібні камені, наприклад 0,02-0,05 карат. Камені для кожної прикраси вибираються відповідно до ескізу. Але незалежно від того, яке золоте кільце з діамантом ви вибираєте в Sova Jewels, ви можете бути впевнені, що для вставки використані кращі алмази. Їх блиск і краса привертає з першого погляду і не відпускає увагу.

Купити золоту каблучку з діамантом в Sova Jewels: вибір кольору каменю

Крім прекрасних прозорих каменів, в каталозі Sova Jewels ви можете вибрати кільця з діамантами:

  • чорний;
  • зелений;
  • синій.

Якщо прозорі Діаманти вважаються класикою ювелірного мистецтва, то кольорові алмази воліють сміливі і модні дівчата.

Крім незвичайного кольору алмазів. Кільця Сова здатні здивувати і своєю формою. В інтернет-магазині ювелірних виробів SOVA Jewelry House можна вибрати і купити Кільця з діамантами:

  • фалангові;
  • квадратний;
  • трикутний.

Такі прикраси доповнять повсякденний і святковий образ і будуть доречні в ювелірному гардеробі будь-якої сучасної дівчини. Для тих, хто вважає за краще класичні форми, SOVA Jewelry також може запропонувати широкий асортимент золотих кілець з діамантом. Гладкі і рифлені з білого, червоного або рожевого золота. Є в каталозі і кільця, прикрашені незвичайними вставками. Наприклад, що поєднують алмазний розсип і великий необроблений перли, Діаманти різних форм і розмірів і інші, не менш цікаві і незвичайні деталі.

Кожен перстень розробляють дизайнери, потім його виливають на ювелірному виробництві і шліфують. Готовий виріб віддається на закріпку, якою займаються тільки майстри з високою кваліфікацією. Всі матеріали: золото, срібло, алмази в обов'язковому порядку сертифіковані і вказані на бирці вироби. Купуючи золоті каблучки Сова, ви будете впевнені в тому, що купуєте якісні вироби зі справжніми діамантами, які прослужать не один рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ