Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда арбітрів Львівщини - третя на турнірі пам'яті Миколи Балакіна

У четвер, 14 грудня, у Києві відбувся 23-й турнір з футзалу серед арбітрів регіональних федерацій пам’яті арбітра ФІФА Миколи Балакіна. Збірна арбітрів Львівської області виборола «бронзу» на престижних змаганнях.

У змаганнях арбітрів, які щорічно проводяться під егідою ФФУ, взяла участь рекордна кількість команд – 14, які представляли 19 регіональних федерацій футболу. Свою майстерність гри у футзал на майданчиках спорткомплексу НТУУ «КПІ» продемонстрували, зокрема, і арбітри змагань професіональних команд з футболу та футзалу зі Львівської області.

У першому етапі за допомогою «сліпого» жеребу всі колективи арбітрів було розподілено на чотири відбіркових групи. Збірна команда Львівської області потрапила до квартету «Г», де також виступали колективи арбітрів із Закарпатської, Харківської областей та жіноча команда арбітрів. В підсумку, команда зі Львівської області зайняла першу сходинку в своїй групі та вийшла до плей-офф.

У півфіналі арбітри зі Львівської області поступились об’єднаній Житомирсько-Вінницькій команді – 8:3.

Поєдинок за третє місце видався доволі напруженим. Представники Львівщини тривалий час вели у рахунку, але наприкінці матчу дозволили команді Київської області відновити паритет. Післяматчева лотерея виявилася більш вдалою для збірної арбітрів Львівської області (1:1, 2:0, пен).

У фіналі турніру зустрічалися команди міста Києва та збірна Житомирсько-Вінницька команда. Столичний колектив здобув перемогу та вдало захистив свій титул – 2:1.

Futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ