Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда Асоціації футзалу Львівщини провела товариський спаринг проти ЖФК "Новий Львів"

Команда Асоціації футзалу Львівщини провела товариський спаринг проти ЖФК "Новий Львів" - новоствореної жіночої команди, яка незабаром візьме участь у Кубку України з футзалу.

Матч відбувся на відкритому майданчику зі штучним покриттям, що на вулиці Тернопільській, – саме там народилася і тренується дівоча футзальна команда ЖФК «Новий Львів» під керівництвом Катерини Іванович та Ігоря Случика.

«Хоч і наша команда здобула перемогу у цьому матчі, результат тут немає жодного значення, - каже Мирослав Хом’як, президент Асоціації футзалу Львівщини. – Нам приємно, що саме ми стали першими спаринг-партнерами команди дівчат, яка, сподіваюсь, у недалекому майбутньому представлятиме наш регіон у всеукраїнських змаганнях. Зараз будемо активно працювати в тому напрямку, аби дівчата отримали належні умови для розвитку та тренувань, а також отримали різнобічну підтримку, в тому числі і фінансову.

Наш спаринг показав, що кілька дівчат під керівництвом свого лідера Катерини Іванович будуть рости і прогресувати. Втім, це буде можливо лише тоді якщо будуть тренуватися та багато працювати над собою. Я вірю в їхнє майбутнє», - сказав Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ