Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команда проєкту ІмпактБус поспілкувалася з молоддю Східницької громади

У середу, 3 листопада, команда проєкту ІмпактБус завітала до Східницької громади, де зустрілася з молоддю с. Старий Кропивник.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як розповів директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук, у межах проєкту ІмпактБус команда Центру з липня відвідує різні куточки області та спілкується з молоддю з різних міст, сіл та містечок Львівщини.

«Ми проводимо зустрічі з усіма категоріями молоді, дізнаємося про їхні потреби, плани, страхи, мрії, допомагаємо їм відчинити двері можливостей та повірити в себе.

Сільська молодь дуже відрізняється від міської за доступом до ресурсів, можливостей, а також загалом за світоглядним баченням.

Молоді люди з с. Старий Кропивник, наприклад, вразили нас своєю простотою, відвертістю, щирістю, мрійливістю, натхненністю та добротою. Про свої потреби вони не соромилися говорити. Так, окрім потреб у змістовному проведенні свого дозвілля, молоді люди, яким 14-15 років, порушували питання наявності якісного дорожнього покриття, розбудови спортивної інфраструктури, доступу до медичних послуг у своєму населеному пункті», - зауважив Василь Шатрук.

Із молоддю Східницької громади команда проєкту ІмпактБус поспілкувалася також про лідерство, особисту відповідальність, роботу в групах, визначення лідера і комунікацію.

Зустрічі проєкту відбуваються з дотриманням санітарних та епідемічних норм.

Щоб проєкт ІмпактБус завітав і до вашої громади, необхідно зареєструватися за ПОСИЛАННЯМ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ