Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командувач НГУ перевірив ефективність реформ гвардії в Західному ОТО

З 8 жовтня у військових частинах Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України розпочались інспекційні заходи, які проводяться офіцерами Головного управління НГУ. Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії.
Нацгвардія

Інспектування розпочалось з візиту Командувача Національною гвардією України генерал-полковника Юрія Аллерова та інспекційної групи на чолі з генерал-лейтенантом Володимиром Пеньковим.

На базі 2 Галицької бригади відбулось заслуховування командування Західного ОТО та командирів частин Командувачем НГУ та інспекційною групою. Під час якого генерал-полковник Юрій Аллеров наголосив на принципово якісному підході до оцінювання військових частин.

«Завдання інспекційної групи – це об’єктивна оцінка дотримання вимог Конституції України та законів України з питань національної безпеки, визначити стан боєздатності, бойової та мобілізаційної готовності до виконання завдань за призначеннями. Ми повинні об’єктивно оцінювати, як працюють усі реформи, які ми впроваджуємо протягом останніх років», - наголосив генерал-полковник Юрій Аллеров.

У своїй промові командувач також наголосив що в ході інспекційних заходів необхідно звернути увагу  на дотримання антикорупційного законодавства та процес реалізації нововведень у територіальних управліннях та військових частинах  із забезпечення гендерної рівності чоловіків і жінок.

Під час заслуховування голова інспекційної групи генерал-лейтенант Володимир Пеньков довів присутнім порядок проведення інспектування: «Інспектування буде здійснюватися за всіма елементами інспекційних заходів».

Зокрема додавши, що буде оцінюватись рівень індивідуальної підготовки офіцерів з предметів навчання та можливе проведення часткового розгортання об’єктів перевірки до штатів воєнного часу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ