Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командувач ООС провів зустріч з головою СММ ОБСЄ в Україні

Як повідомили у прес-центрі ООС, командувач ООС генерал-лейтенант Олександр Сирський провів зустріч з головою СММ ОБСЄ в Україні.
Командувач Об‘єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський зустрівся з Головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні паном послом Яшаром Халітом Чевіком

Командувач Об‘єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський зустрівся з Головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні паном послом Яшаром Халітом Чевіком.

Посол Яшар Халіт Чевік обійняв посаду голови СММ ОБСЄ в Україні 1 червня 2019 року за призначенням чинного голови ОБСЄ, міністра закордонних та європейських справ Словаччини Мирослава Лайчака.

Під час зустрічі командувач ООС поінформував посла Яшара Халіта Чевіка щодо поточного стану безпекової ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил. А також перебіг відновлення об’єктів цивільної інфраструктури, гуманітарну підтримку цивільного населення, ситуацію щодо мінної безпеки у районі відповідальності тощо.

У робочому форматі сторони обговорили актуальні питання двостороннього припинення вогню у Донецькій та Луганській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ