Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Командування ООС аналізує підсумки діяльності проведення операції

2 квітня в Об'єднаному командному пункті під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва пройшов круглий стіл,- інформує прес-центр ООС.

Під час круглого столу детально проаналізовано хід бойової діяльності, підготовки штабів та військових частин, реалізацію гуманітарних проектів, а також виконання всього спектру завдань операції Об’єднаних сил за березень – одинадцятий місяць від початку проведення ООС.

У круглому столі взяли участь голови обласних державних адміністрацій, керівники обласних військово-цивільних адміністрацій у Донецькій та Луганській областях, командири оперативно-тактичних угруповань та військових частин, керівники всіх складових сектору безпеки і оборони, що входять до складу Об’єднаних сил.

Учасники круглого столу розглянули ймовірні варіанти дій противника на найближчу перспективу, зокрема у квітні місяці. Акценти в ході діалогу були зосереджені на порядку та способах дій бригад та батальйонів на загрозливих напрямках. У конструктивному діалозі відбувся обмін бойовим досвідом.

Були розглянуті й інші результати за підсумками поточного місяця.

Спільною роботою визначені подальші кроки реалізації Закону України ʺПро особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областяхʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ