Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Контрабандист-невдаха позбувся майна на суму понад півмільйона гривень

Працівники Яворівської митники вилучили велику партію контрабандних цигарок „ЛМ”, які наш співвітчизник намагався незаконно перевезти за кордон, – повідомила „Гал-іnfо” головний інспектор зв’язків з громадськістю Яворівської митниці Христина Шубіна.
21 січня громадянин України, прямуючи з Азербайджану у Німеччину транзитом через територію України вантажним автомобілем марки «МАН», пред’явив до митного контролю товаросупровідні документи на товар «горіхи фундук» вагою 20 000 кг.
Під час митного огляду вантажу у напівпричепі, під мішками з горіхами, у паперових коробках було виявлено 22 500 пачок цигарок «ЛМ».
Тож тютюнові вироби переміщувались через митний кордон України з приховуванням від митного контролю та з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення таких товарів.
Працівниками Яворівської митниці складено протокол про порушення митних правил. Виявлені цигарки вартістю 56 250 грн, автомобіль, напівпричеп та задекларований вантаж, вартістю понад 480 тис. грн, який використовувався для приховування безпосередніх предметів правопорушення, вилучено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ