Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Координаційна рада „Львівських авіаліній” вимагатиме дозволу на пікетування Януковича

Завтра до міського голови Андрія Садового звернеться координаційна рада ДАП «Львівські авіалінії» з проханням видати дозвіл на пікетування прем‘єр-міністра Віктора Януковича, який 30 січня планує з робочим візитом відвідати Львів. Про це «Гал-info» повідомив голова координаційної ради ДАП «Львівські авіалінії» Володимир Верес.
«Завтра ми подамо міському голові заявку на проведення пікетування 30 січня приїзду прем‘єр-міністра Віктора Януковича. Якщо мер відмовить, то ми подамо до суду. Причина, чому ми зібрались пікетувати приїзд прем‘єра, в тому, що влада зовсім не звертає увагу ні на нашу проблему, пов‘язану з невиплатою зарплат, ні на проблему спеціального доведення ДАП «Львівські авіалінії» до банкрутства. Крім того, на працівників, які протестують проти дії керівництва, тиснуть або виганяють з роботи – зі 170 працівників інженерно-технічного забезпечення на роботі залишився 71 працівник – 30 техніків та 41 інженер, або як мені – відключають від газу. Все, що ми хочемо, то це працювати та заробляти гроші. Нам цього робити не дають і не пояснюють чому», – говорить Верес.
Зі слів Вереса, координаційна рада звернулась до голови ЛОДА Петра Олійника, але безрезультатно. «Ми клопотали про зустріч з Олійником, але нам сказали, що з ним ми можемо зустрітися не раніше 13 лютого. Зараз ми готуємо нове подання розібратися в ситуації на прізвище голови ЛОДА та на прем‘єр-міністра України», – сказав Верес.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ