Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

24 "королівська" бригада посіла перше місце на змаганнях з рукопашного бою

Днями, у місті Рівне, на території оперативного командування "Захід" відбувся чемпіонат з рукопашного бою, в якому взяли участь вісім команд із військових частин та окремих підрозділів. Про це 22 лютого інформує прес-служба Оперативного Командування Захід.

"Загалом, до Рівного приїхало понад п’ятдесят учасників. Військові спортсмени змагались у різних вагових категоріях. Поєдинки проводились за принципом дозованого контакту без зупинки часу. Кожен бій тривав три хвилини.

Оскільки кожен спортсмен змагався до першої поразки, у фінал змагань вийшли найсильніші.

Емоції вболівальників, що підтримували свої команди, переповнювали спортивну залу. Поєдинки проходили в атмосфері суперництва, кожен хотів перемогти. За результатами змагань було визначено три кращих команди. Перше місце у командному заліку посіли спортсмени 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, срібними призерами стали військові спортсмени 394 окремого батальйону охорони та обслуговування, третю сходинку чемпіонату посіла команда спортсменів з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади".

Зокрема, хочемо відзначити наших військовослужбовців, які посіли перші місця в індивідуальних заліках різних вагових категорій, а саме:

  • лейтенант Явтушенко Олег Олександрович;
  • лейтенант Убогий Андрій Мирославович;
  • солдат Питель Олександр Ігорович.

Після тренувальних зборів переможці боротимуться за кубок командувача Сухопутних військ Збройних Сил України. Чемпіонат з рукопашного бою відбудеться у квітні в столиці України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно легендарна 24 "королівська" бригада розповіла про військову справу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ