Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Котельня у Львові, де пролунав вибух, працює, - мерія

Тепло і гаряча вода від котельні на вулиці Шевченка, 362а у Львові подаються до споживачів
фото пресслужби Львівської міськради

Тепло і гаряча вода від котельні на вулиці Шевченка, 362а у Львові подаються до споживачів. Причину нічного вибуху встановлюють.

Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, тепло і гаряча вода споживачам від котельні на вулиці Шевченка, 362а подається, позаяк у котельні є ще 5 робочих котлів. Оператор, який зазнав легких травм, від госпіталізації відмовився. Причини вибуху - встановлюються.

«Вибух стався приблизно опівночі у котельні нашого комунального підприємства «Залізничнетеплоенерго», в мікрорайоні Рясне-1. При розпалі відбувся вибух у котлі. Як наслідок оператор зазнав легких трамв, від госпіталізації чоловік відмовився. Також вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах. Відзначу, що тепло і гаряча вода до будинків, які обслуговує ця котельня, подаються. У котельні було 6 котлів. Зараз котел, який вибухнув, від’єднали від системи, працюють два котли і три залишаються в резерві. Отож проблем з подачею опалення немає. Відновлення котла і пошкоджень у будівлі котельні «Залізничнетеплоенерго» виконає власним коштом», - повідомила Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ