Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Котельник матиме шанс реваншуватися

Знаний львівський боксер-професіонал Андрій Котельник 3-го березня нинішнього року в Лондоні спробує відібрати пас чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі у чинного володаря титулу француза Сулеймана Мбає.
 Британський промоутер Френк Ворен виграв конкурс на право організації двобою чемпіона WBA у першій напівсередній вазі Сулеймана Мбає з Франції проти українського боксера Андрія Котельника, що займає перший рядок рейтингу цієї організації.
Відзначимо, що два роки тому Мбає та Котельник вже зустрічалися. Тоді у 12-раундовому поєдинку за рішенням бокових суддів, яке не було одностайним, переміг француз. Після оголошення результатів конкурсу Ворен, який є промоутером Мбає, повідомив, що двобій відбудеться орієнтовно 3-го березня 2007 року в Лондоні на “Гемблі арена”.
У жовтні минулого року український боксер в одному із своїх інтерв’ю вже повідомляв про те, що у своєму наступному двобої зустрінеться з Мбає, і висловив надію, що цей бій може відбуватися в Німеччині. Однак заявка його промоутерської компанії Universum Box Promotion склала 340 тисяч доларів, що практично в два рази менше, ніж 648 тисяч доларів, запропоновані Вореном.
Відзначимо, що перший бій Мбає та Котельника проходив у Парижі, а тепер Лондон...
У послужному списку Мбає 36 боїв, у яких він здобув 35 перемог та зазнав однієї поразки. Котельник у професійному ринзі провів 29 поєдинків: 27 перемог і 2 поразки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ