Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кожен третій позичальник скористався реструктуризацією

До 30% позичальників – фізичних осіб вже скористалися банківськими програмами реструктуризації.

«У нас приблизно третина клієнтів скористалася вже програмами реструктуризації», – заявив заступник голови правління ТАСкомбанку Артур Муравицький. За його словами, програми реструктуризації та кредитні канікули значно полегшили клієнтам «можливість виходу в нормальну платіжну дисципліну збереження своєї кредитної історії».

В Банку Кредит Дніпро реструктуризація супроводжується зниженням ставок. «Біля 20% нашого портфеля – це кеш-кредити, які вже реструктуризувалися, і клієнти в середньому зменшили своє щомісячне навантаження на 40%. Ми комбінуємо можливість пролонгувати строк кредиту і зменшити для себе відсоткові навантаження. В такій комбінації клієнти позитивно відгукуються на реструктуризацію», – розповів директор департаменту роздрібного масового кредитування Банку Кредит Дніпро Аркадій Шидер.

В Альфа-Банку кажуть, що самостійно почали виходити на клієнта і пропонувати програми реструктуризації. «Ми почали впроваджувати програми реструктуризації, які спрямовані на зменшення навантаження на клієнта, збільшення терміну кредиту та економічної вигоди клієнта, пов’язаної із зменшенням ставки. І це буває зменшення на третину», – повідомив операційний директор Альфа-Банку (невдовзі Сенс Банк) Роберт Дзялак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ