Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Козицький провів робочу зустріч із делегацією корейської компанії

Сьогодні, 20 жовтня, начальник Львівської обласної військової адміністрації прийняв делегацію корейської компанії «K-water», яка спеціалізується на управлінні водними ресурсами.

Зокрема йшлося про забезпечення стабільності водопостачання, запобігання повеням, а також розвиток водної інфраструктури. У межах зустрічі сторони також обговорили залучення корейських експертів та компаній до створення та управління індустріальними парками.

«Для нас співпраця з іноземними інвесторами є вкрай важливою, тому ми дуже вдячні за прояв інтересу до нашої держави попри війну та виклики, які вона створила. У нашій області є готові ділянки для перетворення їх під індустріальні парки, тому зі залученням коштів інвесторів нам вдасться реалізувати ці проєкти значно швидше. Також для нас цікавим є напрям водоканалізування області, адже ми можемо надати на розгляд компанії K-water понад десяток подібних проєктів. Їх розробили територіальні громади, але нема коштів на  реалізацію, тому досвід та підтримка корейської сторони у втіленні цих проєктів стали б двигуном змін», - зазначив Максим Козицький.

Виконавчий віцепрезидент компанії «K-water» Чонго Ан розповів про діяльність компанії на теренах України.

«Нас цікавить не лише напрям індустріальних парків, але й будівництво очисної інфраструктури. Зараз ми співпрацюємо з Херсонщиною у питаннях очищення води. У Херсоні ми почали встановлення невеликих водоочисних станцій для надання питної води мешканцям. Ці установки за день можуть забезпечити питною водою понад 3 тис. осіб. Ми можемо також втілювати подібні проєкти на Львівщині, адже у нас є великий досвід у цій галузі і наша компанія спеціалізується на цьому», - зазначив Чонго Ан.

За результатом зустрічі сторони домовилися, що корейська сторона вивчить усі пропозиції Львівської ОВА і повідомить, які проєкти у нашій області вона готова реалізовувати. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ