Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Країна сама себе не зробить: у Центрі Шептицького експонують нову виставку

Виставку плакатів конкурсу "Країна сама себе не зробить! відкрили у співпраці Центр Шептицького разом з Центром спільних дій сьогодні, 9 листопада.
Фото: Центр спільних дій

Роботи конкурсу, а їх понад три сотні, стали спробою переглянути контекст та суспільне тло нового десятиліття молодої української демократії.

"Громадяни, які вболівають за долю своєї країни не менш активно, ніж фанати збірної на футболі. Це і школярі, і студенти, і громадські активісти, і митці та дизайнери, і люди з різних занять та професій, які готові робити країну успішною. Кожна ідея, презентована в рамках конкурсу, може стати частиною нашого “завтра”. Від того, що ми зробимо за наступні 10 років із державними механізмами, буде залежати якість нашого життя", – зазначали організатори.

Оцінювали роботи учасників члени журі: акторка Ірма Вітовська, громадська діячка Ярослава Гресь, ілюстратор Олександр Грехов, інфографістка Надя Кельм, кулінар Євген Клопотенко, музикант Іван Марунич, волонтер Сергій Притула та політична діячка Оксана Сироїд.

"Загалом в конкурсі взяли участь 236 авторів, які надіслали 331 роботу. Кличемо вас до огляду кращих плакатів авторів з різних куточків України", – йдеться в повідомленні.

Плакати з ідеями українського "завтра" можна переглянути у виставковій зоні на цокольному та першому поверсі Центру Шептицького протягом місяця. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ