Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кращим спортсменом Львівщини червня-2019 став Станіслав Горуна

Як проінформували у прес-службі Відділення НОК України у Львівській області, кращий спортсмен Львівщини червня-2019 Станіслав Горуна.
Станіслав Горуна. Фото: Відділення НОК України у Львівській області

ʺМоя ціна медалі на ЄвроІграх - це емоції, які я пережив, досвід, який отримав, випробування, яке я вистояв! Я нічим не жертвував, я нічого не втратив і не віддав! Я конвертував свою працю і зусилля в конкретний, бажаний, результат!!!!

Жертв в спорті немає. Ніхто нічим не жертвує заради ʺмедаліʺ чи спортивної кар‘єри. Такий негативний імідж створений спортсменами нитіками-невдахами і в подальшому підтриманий успішними нитіками.
Пояснюю. Кожного разу ми лише робимо вибір. Розважатись з друзями чи піти на тренування. Відпочити/поспати чи піти на тренування. Приділити час навчанню чи потренуватись. Приділити час сім’ї, роботі, хобі чи тренуватись. Це особистий і свідомий вибір проведення свого часу і роботи над собою. В чому тут жертва, якщо ми, спортсмени, вибираємо те, що для нас пріоритетніше чи приємніше? (Риторичне). Травми - це наслідки інтенсивної, зачасту не завжди грамотної роботи тренера і спортсмена (дисбаланс у дуеті навантаження/відновлення). Тому це питання до себе самого, а не до спорту в цілому. 

Крім того, негативні наслідки для здоров’я має будь-яка діяльність, якщо не дотримуватись вищевказаного балансу.

ІТОҐО....перестаньте нити ) Спорт - це прекрасно! Спорт - це круто! Спорт - це драйвово! Всім СПОРТ!!!!ʺ, - заявив Горуна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ