Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кричав від болю: львівські поліцейські помогли чоловікові

Патрульні допомогли самотньому чоловікові, який зачинений у власному помешканні кричав від болю. Про це повідомили 19 лютого Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото патрульна поліція Львівської області

Інспектори 4 батальйону Володимир Пацій, Сергій Ревич та Мар'ян Блистів отримали виклик на вулицю Наливайка, де зі слів заявниці сусід потребує допомоги.

Коли поліцейські приїхали на місце події, то побачили через вікно чоловіка, який лежав на підлозі і кричав від болю. На звернення патрульних не реагував.

Зі слів заявниці, сусід самотній. Близько тижня в його помешканні безперервно було увімкнене світло. Вона вирішила навідатися до нього. Чоловік двері не відкрив. Через вікно жінка побачила, що той лежить на кухні.

Патрульні викликали швидку допомогу і прийняли рішення потрапити до помешкання. Вони відчинили кватирку за допомогою підручних засобів, які надали сусіди.

Чоловік лежав на підлозі і скаржився на біль у ногах. Він був виснажений та потерпав від зневоднення. Поліцейські підняли чоловіка з підлоги, заспокоїли, дали води, накрили ковдрою, адже той змерз. Надалі інспектори передали його в руки медиків.

У 86-річного львів'янина серйозні проблеми з ногами. Лікарі шпиталізували його. Поліцейські зателефонували до знайомого, контакти якого надав чоловік. Він одразу приїхав на місце події.

Дякуємо пильній сусідці, яка викликала поліцію. Патрульні завжди готові допомогти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ