Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кримінальний бум в селі Великі Глібовичі

Село Великі Глібовичі, що в Перемишлянському районі Львівської області, останнім часом все частіше фігурує в кримінальній хроніці львівських ЗМІ через вал крадіжок. Як стало відомо «Гал-інфо», працівники Перемишлянського відділення поліції Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області на минулому тижні відкрили кримінальне провадження за фактом ще двох крадіжок у цьому населеному пункті.

Ідеться про крадіжки, що були вчинені в селі Великі Глібовичі у ніч  з  11 на 12 червня з двох новозбудованих будинків на вул. Бібрській - №44 та №52 а. У результаті цих злочинів власникам першої новобудови (у яких викрали електроінструменти і мотоблок Honda) були заподіяні збитки на суму, що становить близько 42 тис. грн. З іншого будинку було викрадено будівельні інструменти та обладнання, вартість яких складає близько 16 тис. грн.

Показовим фактом є те, що власників будинку №44 на вул. Бібрській обкрадають вже не вперше. В липні минулого року з території цієї будови, зокрема, були викопані та викрадені кущі троянд та лілій.

Поміж інших схожих злочинів, що було скоєні в селі Великі Глібовичі упродовж останніх місяців та які залишаються нерозкритими – таємне викрадення в кінці березня металевої огорожі та брами з території Великоглібовецької сільської ради  та крадіжка в середині травня з приватного господарства на вул. Лесі Українки, 112 міні-трактора марки ХТ 224, що був придбаний в 2013 році за ціною 19850 гривень.

З огляду на збільшення кількості крадіжок в селі Великі Глібовичі Перемишлянського району «Гал-інфо» скерувало запити на отримання публічної інформації на адресу ГУ НП у Львівській області, прокуратури Львівської області з проханням надати відомості про всі злочини, скоєні на території даного населеного пункту упродовж 2015-2017 років, а також інформацію про розкриття кримінальних правопорушень.

   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ