Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КУ Інститут міста організовує у Львові осінню Школу Урбаністики

З 20 до 26 вересня у Львові триватиме Школа Урбаністики – проєкт фахової підготовки студентів та молодих спеціалістів з використанням найкращих світових практик з планування та урбаністики і застосуванням їх на реальних прикладах у місті. Про це повідомили 9 вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Школа Урбаністики – це всеукраїнська платформа для накопичення та передачі досвіду між профільними ЗВО, місцевою владою та бізнесом. Кінцевим результатом напрацювань Школи Урбаністики цьогоріч стане Інтегрована концепція розвитку мікрорайону Майорівка.

За словами організаторів школи, місія проєкту – це створення в Україні центру досліджень у сфері урбаністики, який вивчатиме сучасні проблеми міст, розвиватиме містобудівну культуру та якісні підходи до ревіталізації промислових районів у містах, підвищуватиме привабливість урбан-просторів.

Цьогоріч Школа у Львові залучить понад 25 молодих спеціалістів. Навчання повністю безкоштовне.

Так, студенти школи навчатимуться сучасним методиками і технологіям містобудівного проєктування, обмінюватимуться досвідом та знаннями разом із закордонними колегами і розроблятимуть науково-дослідні проєкти.

Організатор проєкту – КУ Інститут міста спільно з Фондом Ебергарда Шьока, Київським національним університетом будівництва та архітектури та ГО Pro Urban.

Детальніше про Школу можна дізнатись на сторінці КУ Інститут міста у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ