Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок Героїв АТО з футзалу викликав ажіотаж серед учасників турніру

Кубок Героїв АТО з футзалу, який кількома днями раніше стартував у Львові, викликав певний ажіотаж серед учасників турніру. Зокрема свою думку про організацію турніру висловив один з його учасників військовий прокурор Олег Сенюк.

«Жодна футзальна гра не забувається. Вона – унікальна, як і результат, який щораз залишається в серцях вболівальників. До того ж, у житті кожного правника-футболіста важливо не тільки дбати про найбільшу цінність – забезпечувати мир і законність, а й приділяти значну увагу здоровому способу життя, психологічній і спортивній реабілітації учасників АТО.

При цьому, для кожного гравця ще й важливо в матчі продемонструвати свою майстерність та командний дух. Це яскраво простежувалось з початку тижня, 2 квітня, в м. Львові, де стартував турнір з футзалу «Кубок Героїв АТО». Організували його силами ініціативні військовослужбовці та Асоціація футзалу Львівщини.

У боротьбі за кубок на майданчику СКА першого ж дня зійшлися дві групи. До групи «А» ввійшли команди військової прокуратури Західного регіону України, Військової служби правопорядку, Національної поліції та Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного. До групи «Б» – команди воїнів АТО «Крила АТО», 80-ї десантно-штурмової бригади, 24-ї окремої механізованої бригади та Західного територіального управління ВСП Збройних Сил України.

Як і очікувалося, усі імена команд-учасників здатні вселити вболівальникам гордість за гравців, а суперникам – страх. Статистика цих команд показує, що на футбольному майданчику вони фактично непереможні.

Зрештою, зустрічі вийшли особливо напруженими. Доволі активну і гостру гру цього дня вела ФК «Захід», створюючи незабутні моменти на майданчику. У підсумку трьох ігор військових прокурорів з ФК «ВСП», НАСВУ» та «Національної поліції», найкращим бомбардиром команди офіцерів військової прокуратури визнано незмінного чемпіона Валентина Порушника, який забив три ефектні голи у ворота суперників.

Триватиме турнір з футзалу впродовж квітня. Наступні ігри відбудуться вже цієї сьогодні, 4 квітня. На майданчик вийдуть команди групи «В» - ФК «Патрульної поліції», «ДПСУ», «СБУ» та Національної гвардії України», - написав Олег Сенюк на своїй сторінці у facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ