Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кубок Надії»: «Галицька Здоба-2» здолала «Форсаж»

«Галицька Здоба-2» стала третім півфіналістом «Кубка Надії» - турніру серед команд, що не змогли вийти в у чвертьфінал «Відкритого Кубка Львівщини». «Галицька Здоба-2» у чвертьфіналі «Кубка Надії» з рахунком 6:1 перемогла «Форсаж».

Матч рівних, на перший погляд, суперників розпочався з атак «Форсажу». На протязі усього першого тайму ігровою ініціативою володіли гравці саме цієї команди. Команда Ігоря Смірнова добре рухалася та створювала моменти. Чудові нагоди відзначитися мали Сосницький та Матляк. Незважаючи на це, забити гравці «Форсажу» у цьому матчі довго не могли.

Гравці «Галицької Здоби-2» на протязі усього першого тайму чекали свого шансу і його таки отримали. Спочатку першим на добиванні був Перун, а через декілька хвилин чудову комбінацію розіграли Котович та Яблонський. Як підсумок – 2:0 після першого тайму і вся боротьба перенеслася на другу половину зустрічі.  

Початок другого тайму малюнку гри не змінив. «Форсаж» і надалі великими силами йшов вперед, а команда Сергія Тригубця вміло грала на контратаках. Одна з них завершилася голом Чекаленка. При рахунку 3:0 на користь «Галицької Здоби-2» «Форсаж» таки один гол відіграв. Перший, і, як виявилося згодом, останній гол за «Форсаж» у матчі забив Галаджун.

Намагаючись врятувати гру, команда Ігоря Смірнова взяла тайм-аут, після якого перейшла на гру в п’ять польових. Втім, зусилля усіх гравців «Форсажу» виявилися марними. Гравці довго перекатували «шкіряного» з кута в кут, але до особливого загострення справа не доходила. «Галицька Здоба-2» переважно захищалася і ця тактика спрацювала. Підопічні  Сергія Тригубця зловили суперника на помилках і зуміли забити тричі. Голами відзначилися Пелех та Котович. Гол останнього взагалі видався на славу. Олександр пробив від своїх воріт і м’яч по чудовій траєкторії залетів у порожні ворота «Форсажу».

Як виявилося згодом, і це ще не було не все. За декілька хвилин до завершення гри головний  тренер «Галицької Здоби-2» Сергій Тригубець взяв тайм-аут, після якого воротар Литвин почав підключатися до атак своєї команди у ролі воротаря-ганяли.  Саме Богдан відзначився в кінці зустрічі, таким чином поставивши жирну крапку в цій грі. «Галицька здоба-2» перемогла з рахунком 6:1 і вийшла у півфінал, де зіграє з «Альтернативою».

«Кубок Надії». Чвертьфінал

«Галицька Здоба-2» – «Форсаж» - 1:6 (0:2)

«Галицька здоба-2»: Литвин, Чекаленко, Фролов, Перун, Яблонський, Лалак, Пелех, Котович, Панчак

«Форсаж»: Мостинець – Смирнов, Сосницький, Максимек, Матляк, Галаджун, Шпира

Голи: Перун (18), Яблонський (20), Чекаленко (21), Котович (37), Пелех (37), Литвин (40) – Галаджун (22)

Попередження: Котович (24)

Арбітри: Р. Бей, А. Лютий (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ