Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Куди у Львові можна вивезти старі меблі, побутову техніку та будівельні відходи

На вул. Жовківська, 18 продовжує працювати майданчик з прийому великогабаритного сміття, будівельних відходів, старої побутової техніки, меблів. Обслуговує майданчик ЛКП «Львівспецкомунтранс». За інформацією підприємства, впродовж 2023 року львів’яни привезли на утилізацію 71 тонну таких відходів/
Фото ілюстративне

«На майданчику на вул. Жовківська, 18, наші працівники усе зважують, і за символічну оплату мешканці можуть позбутися цього непотребу! Ціна за таку послугу мінімальна. Так, 1 кг побутової техніки коштує 29 копійок, 1 кг будівельних відходів – 27 копійок, старих меблів – 53 копійки. До прикладу, утилізація старого дивана коштуватиме менш ніж 100 гривень», - розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Так у 2023 році підприємство отримало від мешканців:

  • 47 500 кг будівельних відходів;
  • 19 600 кг негабаритних відходів (зокрема меблів);
  • 3 900 кг побутової техніки.

Отримані відходи ЛКП «Львівспецкомунтранс» передає на переробку. Зокрема, побутову техніку передають на утилізацію в ТОВ «КИЇВ СПЕЦУТІЛЬ».

Нагадаємо, майданчик для великогабаритного сміття та будівельних відходів на вул. Жовківська, 18 працює з 8:30 до 17:15 год із понеділка по четвер, і в п’ятницю – з 8:30 до 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ