Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Курили в тролейбусі - "спалили" пістолет

Двоє юнаків курили у львівському тролейбусі. В одного з них виявили предмет схожий на пістолет, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Ввечері 11 лютого до патрульних на проспекті Свободи звернувся водій тролейбуса і сказав, що в салоні двоє невідомих курять сигарети. Інспектори зайшли в тролейбус і побачили двох юнаків з ознаками алкогольного сп‘яніння, які справді курили. Патрульні зробили їм зауваження і повідомили, що на них винесуть постанови за це порушення.

При поверхневій перевірці порушників у 18-річного хлопця виявили предмет схожий на пістолет срібного кольору. В рукоятці був магазин чорного кольору, а також у юнака були набої. На місце події викликали слідчих з Галицького відділу поліції.

Тим часом, його 19-річний друг не вгамовувався. Порушував тишу, ходив проїзної частиною і не реагував на зауваження. На нього патрульні винесли 4 постанови: за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, постанову за появу у п‘яному вигляді у громадських місцях, за порушення правил дорожнього руху пішоходами та за порушення тиші. Предмет схожий на пістолет вилучили слідчі, які займатимуться цією справою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ