Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Квитки на "Флюгери Львова" вже у продажу

Найпопулярніший весняний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» розпочав попередній продаж квитків. Фестиваль відбудеться 6 - 9 травня у самому серці Львова - внутрішньому дворику Ратуші. У передпродажі квитки коштуватимуть удвічі дешевше ніж при вході, повідомили організатори.

Цього року «Флюгери Львова» стануть своєрідним продовженням «Львівського місяця» у Вроцлаві. Львівська публіка почує гурти, які представляли українську музику на Європейській Столиці Культури. Упродовж чотирьох на «Флюгерах» виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США. Зірками «Прокидання на Флюгерах» стануть живі легенди українського року гурт «Кому Вниз».

Також на фестивалі виступатимуть:Rykarda Parasol з Америки,  «Vivienne Mort», «Гич Оркестр»,  «ДримбаДаДзиґа»,  італійські рокери  «SERAPHINS», кримськотатарські«Shatur-Gudur», оновлений «ShockolaD»,  Юрій Андрухович та «Karbido», кращі польські джазмени «Piotr Baron Quartet», «Marinita», «AtmAsfera» та ще багато якісних гуртів.

Квитки:

на 1 день фестивалю: при вході – 150 грн, попередній продаж – 70 грн.

на Прокидання: при вході – 100 грн, попередній продаж – 70 грн.

абонемент на всі дні та на Прокидання – 320 грн.

Квитки можна придбати у галереї «Дзиґа», що на вул. Вірменській,35 тел. (032) 297-56-12. Квитки в Інтернеті:  www.2event.com

Попередній продаж буде тривати до 5 травня включно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ