Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Київщина: переслідуючи правопорушника, поліцейські втопили патрульний автомобіль

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Київській області, поліцейський завжди на варті закону. І щоразу, заступаючи на службу, він ризикує своїм здоров’ям та життям. Але не зважаючи на небезпечність професії зробить усе можливе, щоб попередити правопорушення.

Так, учора, у селі Петропавлівська Борщагівка, наряд групи реагування патрульної поліції Києво-Святошинський відділ Поліціїї намагався зупинити водія скутера, який порушив Правила дорожнього руху. Однак правопорушник законну вимогу поліцейських про зупинку проігнорував і продовжив рух, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Поліцейські включили проблискові маячки, звуковий сигнал і почали переслідування водія-порушника. Однак водій службової автівки не впорався з керуванням і авто з проїжджої частини знесло у рівчак.

Двоє працівників поліції отримали тілесні ушкодження.

Наразі інспекція по особовому складу управління кадрового забезпечення Головного управління поліції Київщини проводиться службове розслідування, після чого буде надано оцінку професійним діям працівників поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ