Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Київські міліціонери припинили діяльність борделю

Київські міліціонери припинили діяльність борделю, який розміщений у центрі міста на вул. Дмитрівській. Адміністрація стриптиз-клубу упродовж тривалого часу займалася звідництвом, сутенерством та втягненням у проституцію танцівниць закладу. Повідомила прес-служба ГУ МВС України у Києві.

Працівники розважального закладу разом із його директором підбирали дівчат віком від 18-ти років, які за грошову винагороду надавали сексуальні послуги клієнтам клубу. Більше того - "пікантний сервіс" за попередньою домовленістю здійснювався й за межами закладу. За годину своєї роботи повії отримували до 8000 гривень, більшу частину з яких вони віддавали своїм посередникам.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУМВС України в місті Києві в приміщенні борделю провели обшук, у ході якого вилучили фіксальні чеки, електронні пристрої для прийняття замовлень, касовий термінал, ноутбуки та мобільні телефони. За допомогою цієї доказової бази проводився облік клієнтів і - відповідно - фіксувалися прибутки, які "нічні метелики" отримували від замовлення на дорослі втіхи.

Окрім цього, правоохоронці провели обшук за місцем мешкання головної сутенерки - 41-річної киянки. Там міліціонери вилучили  облікову документацію, з якої чітко видно щомісячний прибуток від злочинної діяльності, ноутбуки і 20 тисяч гривень.

Триває досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ