Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Київстар" зафіксував рекордний попит на стартові пакети

"Київстар" зафіксував рекордний попит на стартові пакети передплаченого мобільного зв'язку. Оператор звертає увагу на те, що для того, щоб стати абонентом компанії потрібно не лише купити, але і своєчасно активувати пакет та почати користуватися послугами. Повідомила Ірина Пацевко, менеджер по зв’язках з громадськістю Львівська філія ПрАТ «Київстар».

17 січня 2014 покупки стартових пакетів передплаченого мобільного зв'язку " Київстар" в усіх точках продажів збільшилися в п'ятнадцять разів у порівнянні із звичайним періодом. Клієнти пояснюють таку активність нещодавно поширеною інформацією про те, що незабаром продаж sim- карт нібито буде тільки по паспортах.Незважаючи на таке різке збільшення попиту, компанія має достатній запас sim- карт і зберігає існуючі ціни на стартові пакети.

"Київстар" звертає увагу своїх клієнтів, що будь-який стартовий пакет має обмежений термін активації. Купивши стартовий пакет, необхідно почати його використовувати впродовж зазначеного терміну. В іншому разі, після цього часу, sim- карта виявиться недійсною.

"Київстар" технічно готовий підключити усіх охочих скористатися послугами мобільного зв'язку.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ