Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Китайська компанія зацікавлена у виробництві електробусів у Львові

Сьогодні, 14 лютого, працівники Львівської міської ради провели зустріч з представниками компанії з Китаю «Beijing electric power automatic», які зацікавлені у виробництві електроавтобусів спільно з міськими виробниками. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак презентувала делегації з Китаю інвестиційні проекти, які станом на сьогодні реалізовують або планують реалізувати у Львові.

Під час зустрічі обговорили можливості співпраці у сфері машинобудування, зокрема у виробництві електроавтобусів. Представники компанії «Beijing electric power automatic» Лі Ян та Джу Лімінг зацікавлені у виробництві такого транспорту спільно з міськими виробниками.

З боку Львівської міської ради директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід, начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак,  голова комісії фінансів та планування бюджету Вікторія Довжик, в.о.директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський розповіли про показники ключових галузей, які динамічно розвиваються у Львові, а також представили проекти, які реалізовують у місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ