Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією  |  Кримінал

Киянин на Львівщині допомагав військовозобов'язаним чоловікам перетнути кордон

На Львівщині правоохоронці повідомили киянину про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через кордон. Про це інформує поліція Львівщини.

Зловмисника викрили співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, 35-річний киянин разом із своїм спільником за 18 тисяч тисяч доларів США взявся виготовити для шістьох «клієнтів» - військовозобов’язаних громадян України, підроблені документи, які дозволили б тим безперешкодно виїхати за межі держави у період дії воєнного стану.

17 серпня правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання частини коштів.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ