Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ланується розширення та реконструкція „Міжнародного аеропорту „Львів” та перепрофілювання території військового аеродрому „Стрий”

За інформацією начальника головного управління економіки облдержадміністрації Миколи Вознюка, нещодавно відбулась спільна нарада з питань розширення та реконструкції Міжнародного аеропорту „Львів” за участю керівництва Державіаслужби України, Міністерства оборони України та облдержадміністрації.
За інформацією начальника головного управління економіки облдержадміністрації Миколи Вознюка, нещодавно відбулась спільна нарада з питань розширення та реконструкції Міжнародного аеропорту „Львів” за участю керівництва Державіаслужби України, Міністерства оборони України та облдержадміністрації. Головували на нараді голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник та голова Державіаслужби України М. Марченко. На нараді обговорювались питання про можливість розширення та реконструкції „Міжнародного аеропорту „Львів” та перепрофілювання території військового аеродрому „Стрий”. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Планується підготувати проект постанови КМУ щодо поетапного плану передачі військового містечка „Скнилів” у розпорядження ДП „Міжнародний аеропорт „Львів”; подати пропозиції щодо можливого працевлаштування вивільнених військовослужбовців на даному підприємстві; розглянути можливості права спільного відання господарським майном ДП „Міжнародний аеропорт „Львів” та ДП „Львівські авіалінії”; вийти з пропозицією на Антимопольний комітет України щодо виведення ДП „Міжнародного аеропорту „Львів” із списку природних монополій; щодо аеропорту „Стрий”, в подальшому слід зосередити акцент на перепрофілюванні проектів по створенню авіаремонтного заводу, логістично- вантажного терміналу, промислового парку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ