Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК - переможець футзальної ліги серед дівчат

У Львові завершився футзальний чемпіонат серед дівчат 2002 року народження та старших. У середу, 27 грудня, у спортзалі СКІФу (вул. Черемшини, 17) відбулися матчі заключного п’ятого туру першості.

У першому поєдинку ігрового дня зустрічались ЛНМУ був відверто сильніший за НУ «ЛП» – 4:0. Буська ДЮСШ як не намагалась, але все-таки поступилась ЛДУФК – 2:5. У ще одному матчі ЛНУВМ та БТ декласував ЛНУ – 3:0.

Після протистояння ЛДУФК – ДЮСШ м. Буськ відбулася церемонія закриття турніру, на якій зі своїм словом також виступив Мирослав Хом’як, президент Асоціації футзалу Львівщини.  Очільник АФЛ подякував усім учасникам змагань, запевнив, що і надалі намагатиметься розвивати жіночий футзал, а також побажав усім веселого святкування Нового року та Різдва Христового.

Шосте місце у футзальній лізі серед дівчат зайняв ЛНУВМ та БТ. На п’ятій сходинці розташувався ЛНУ. Четверту позицію зайняла Буська ДЮСШ.

 «Бронзу» першості виборов НУ «ЛП». «Срібло» турніру дісталося ЛНМУ, а переможцем чемпіонату, який пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини, став ЛДУФК.

Окрім того, відзначили найкращих гравців дівочої першості:

Кращий воротар - Христина Миронюк (ЛНМУ)

Кращий бомбардир - Вікторія Худа (ЛДУФК)

Кращий гравець - Анна Петрак (ЛДУФК)

Приз глядацьких симпатій та подарунок від Радіо «Львівська хвиля» отримала Христина Федірко (Буська ДЮСШ).

Організатори турніру також висловили сподівання, що наступного року подібні змагання викличуть ще більший ажіотаж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ