Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Чемпіонів: "Реал Мадрид" трощить "Баварію", "Атлетіко" проходить "Лестер"

У Лізі Чемпіонів сезону 2016/17 визначилися перші півфіналісти. Ними стали "Реал Мадрид" та мадридський "Атлетіко".
Фото з Футбол газета.

Відбувся матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між англійським "Лестером" та іспанським "Атлетіко" - зустріч завершилася внічию.

Іспанці здобули мінімальну перемогу ще в першій грі, тому вийшли на поле в Англії вже з перевагою. На 26-й хвилині гості відкрили рахунок, коли подача з лівого флангу завершилася точним ударом Сауля в кут воріт. "Лестеру" треба було забивати тричі, щоб пройти в наступну стадію, проте зробити це їм не вдалося. На 61-й хвилині м'яч відрикошетив до Варді, який розстріляв ворота іспанського гранда. Це був единий гол британської команди в поєдинку, а нічия дозволила мадридцям вийти в півфінал.

"Лестер" - "Атлетіко" - 1:1 (перший матч - 0:1) Голи: Варді, 61 - Сауль, 26.

Того ж вечора відбувся інший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і мюнхенською "Баварією" - зустріч завершилася перемогою іспанського суперклубу.

"Реал" виграв перший матч у Німеччині, тому підходив до повторної зустрічі у статусі фаворита. У першому таймі у обох команд були можливості забити, але воротарі грали надійно - особливо відзначився Нойер, на рахунку якого кілька яскравих сейвів.

Майже відразу після перерви гості зуміли вийти вперед. Каземіро збив Роббена, за що арбітр призначив пенальті у ворота "Реала" - Левандовскі підійшов до точки і переграв воротаря. На 76-й хвилині Роналду зрівняв рахунок після навісу від Каземіро, після чого здавалося, що доля зустрічі вирішена, але дуже швидко "Реал" забив сам собі, коли Серхіо Рамос зрізав м'яч у свої ворота.

"Баварія" повела в рахунку - 2:1, а матч перейшов в овертайми. При цьому німецька команда залишилася в меншості - Відаль був вилучений за другу жовту.

Героєм зустрічі став Кріштіану Роналду, який на 105-й хвилині зрівняв рахунок точним ударом після навісу від Серхіо Рамоса. Остаточно поховав інтригу лідер "Реала" на 110-й хвилині, коли відправив м'яч у порожні ворота після пасу Марсело. Крапку поставив Асенсіо - 4:2, "Реал" вийшов у півфінал.

"Реал" - "Баварія" - 4:2 (перший матч - 2:1) Голи: Роналду, 76, 105, 110, Асенсіо, 112 - Левандовскі (з пенальті), 53, Рамос, 78 (автогол).

Вилучення: Відаль, 84

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ