Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Ліквідували банду, яка налагодила роботу онлайн-казино

Кошти, внесені гравцями в якості ставок, які були програні, перераховувались учасниками на власні банківські рахунки
фото БЕБ

Працівники БЕБ повідомили про підозру п’яти учасникам організованої групи, яка нелегально проводила азартні ігри в мережі Інтернет.

Про це у телеграмі повідомляє БЕБ.

Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ спільно зі співробітниками Кіберполіції припинили діяльність організованої групи осіб, які надавали послуги з азартних ігор в мережі Інтернет без ліцензії. Наразі п’ятьом фігурантам повідомлено про підозру.

Слідством встановлено, що громадянин України залучив до незаконної діяльності ще трьох осіб, які виконували роль операторів кол-центру, та ще одного пособника – адміністратора сайту. Таким чином підозрювані організували роботу неліцензованого веб-сайту, що надавав гравцям доступ до азартних ігор.

Детективи БЕБ також встановили, що кошти, внесені гравцями в якості ставок, які були програні, перераховувались учасниками злочинної групи на власні банківські рахунки та переводилися у готівку.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч.2, ст. 203-2 КК України триває.

Оперативне супроводження здійснюють співробітники Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Офісу Генерального прокурора.

У разі доведення вини підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу від 680 000 грн до 850 000 грн з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ