Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ліпофілінг обличчя — простий спосіб боротьби з віковими змінами

Є безпечний та дієвий спосіб для боротьби зі зморшками, збільшення пружності шкіри, об’єму губ, коригування вилиць, підборіддя чи носу. І все це — без використання хімічних засобів, а лише за допомогою власних ресурсів організму, що унеможливлює виникнення алергічних реакцій і відторгнення.

Для проведення ліпофілінгу використовується лише власний жир, який за допомогою особливо щадної технології забирають у тих місцях, де він зайвий. Клініка ANACOSMA вже багато років успішно проводить процедуру ліпофілінгу: https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/lipofiling-litsa/.

Які переваги ліпофілінгу?

Секретом незмінного успіху цієї процедури серед багатьох жінок в Україні і за кордоном є:

  • використання власного біоматеріалу, що гарантує відсутність алергічних реакцій;
  • оптимальний спосіб відновлення об’ємів для людей з підвищеним рівнем ферменту гіалуронідази, який швидко руйнує введені філери гілауронової кислоти;
  • стійкий результат, що тримається до двох років;
  • більша доступність для вікових пацієнтів, які потребують корекції декількох зон;
  • поєднується з ліпосакцією, тож ви корегуєте одразу кілька ділянок.

Ліпофілінг добре комбінується з підтяжкою або лігатурним ліфтингом. Таку процедуру можна проводити вже після 18 років, адже для неї характерна незначна травматизація та легке відновлення. Вона впорається з віковими змінами обличчя, спричиненими втратою жирової тканини.

Жирові клітини заповнюють борозни та зморшки, які з часом утворюються на обличчі, відновлюють втрачені вилиці. Тож процедура дає змогу повернути ті об’єми, які обличчя мало в молодості. Поєднати відновлення форми обличчя можна із забором жирової тканини на підборідді, де позбутися від неї не хірургічним методом нереально.

Щоб набрати необхідну кількість жирової тканини, робиться крихітний прокол, куди вводиться спеціальна канюля. Після чого отримані жирові клітини очищують від домішок, додають до них спеціальний розчин, який стимулює їх приживання, та вводять у бажану зону.

Найчастіше така процедура використовується для відновлення об’єму вилиць та щік, адже втрата форми саме цих ділянок створює загальне враження старіння обличчя. Варто підкреслити, що жирова тканина містить і стовбурові клітини, які також сприятливо впливають на стан шкіри обличчя.

Збільшення об’єму вилиць надає обличчю більш аристократичного вигляду, а спосіб, який для цього використовується, абсолютно безпечний завдяки використанню лише природного матеріалу, що оптимально підходить для організму. Для проведення процедури використовується місцева анестезія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ