Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Літні чемпіонати Львова з футзалу: гранд-ліга на низькому старті

У суботу, 26 травня, стартує чемпіонат з міні-футболу у найвищому місцевому дивізіоні – Гранд-лізі Львова. Престижні змагання відбуватимуться під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Звітний чемпіонат обіцяє бути чи не найцікавішим за останні декілька років. Справа в тім, що організаторам вдалося об’єднати найкращі колективи Гранд-ліги та Першої ліги зимового розіграшу сезону 2017/2018 рр. В підсумку, участь у змаганнях Гранд-ліги Львова з міні-футболу братимуть десять найкращих місцевих команд, а саме: «Бастіон», «Максимус», «Галицька Здоба», «Ен Джі Метал», «GTL», «Інтерфутзал», «Fujikura», «CoreValue», «Спільнота» та АК «Старява».

 «Змагання у найвищому за рангом місцевому чемпіонаті плануємо провести на найвищому рівні. Вводимо також певні новаторства, які повинні привернути ще більшу увагу до наших турнірів, а командам, відповідно, гралося якомога комфортніше. Маю на увазі те, що у літньому чемпіонаті Гранд-ліги плануємо запровадити систему відеоповторів для вирішення суперечливих епізодів. Окрім того, хочемо запровадити рейтинг арбітрів, де безпосередньо команди зможуть віддавати свої голоси за суддів та спонукати вже нас, керівництво АФЛ, якось заохочувати найкращих рефері. Загалом, вважаю, команди для участі у найвищому дивізіоні Львова з міні-футболу підібралися доволі гідні. Чемпіонат неодмінно буде цікавим», – зазначив голова комітету з проведення змагань АФЛ Петро Закалюжний.

Нагадаємо, локація проведення цьогорічних літніх чемпіонатів Львова з міні-футболу, – спорткомплекс «Електрон» (вул. Чупринки, 130).

 Розклад поєдинків першого туру Гранд-ліги Львова:

 26 травня

 СК «Електрон»

 9:40 «Бастіон» - «Максимус» (поле 1)

 10:55 «Галицька Здоба» - «Ен Джі Метал» (поле 1)

 12:10 «GTL» - «Інтерфутзал» (поле 1)

 13:25 «Fujikura» - «CoreValue» (поле 1)

 14:40 «Спільнота» - АК «Старява» (поле 1)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ